Servicii - Vintage Car
14542
page-template-default,page,page-id-14542,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Servicii

Închirieri mașini de epocă pentru nunți

Această alegere carismatică pe patru roţi înseamnă o pată de culoare dată evenimentului memorabil din viaţa noastră, originalitate şi evitarea clişeelor ruginite. Mai ales pentru cei care vor o nuntă cu tematică interbelică, maşinile istorice sunt piesa de rezistenţă, dar ele pot fi o alegere ideală pentru orice eveniment, datorită şarmului inconfundabil pe care îl emană pe fiecare metru parcurs de când au fost fabricate şi până azi, pentru că asta a fost şi este menirea lor: să rămână în istorie.

Automobilul va fi la dispoziţia dvs. în ziua nunţii pentru transportul către starea civilă, biserică şi restaurant, locuri în care dvs. veţi putea realiza sedinţele foto. Automobilul va fi condus doar de şoferul nostru, costumat conform epocii. Vă garantăm servicii de cea mai bună calitate!

servicii