Povestea noastră - Vintage Car
15236
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15236,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Povestea noastră

Pasiunea pentru lux transformă evenimentul tău într-unul foarte elegant.
g1

Din Anglia în România

Povestea noastră începe în Anglia cu prima mașină vintage cumpărată doar pentru a satisface un hobby al copilăriei mele. Proiectele mari încep cu visuri mari, încep cu lucruri mici și uneori încep departe pentru a se împlini aproape.

Una și mai multe…

După achiziționarea primei mele mașini de epocă nu m-aș fi gândit vreodată ca voi ajunge să cumpăr altele, însă atunci când iubești ceva investești în acel lucru. Nu după mult timp am cumpărat o altă mașină, un Ivory cu 7 locuri suficient de spațios, dar și foarte rar. În mai puțin de 2 ani aveam deja 4 mașini cumpărate.

ivory-about
2-cars-about

De la hobby la afacere

Având mai multe mașini, cei din jur au fost atrași de ideea de a avea în ziua nunții lor o mașină de epocă așa că mi-au cerut să o împrumut. Veste s-a răspândit și au aflat alți prieteni care au spus altor prieteni, moment în care am realizat că acest hobby se poate transforma într-o afacere. Azi am ajuns să am 8 mașini de epocă închiriate pe toată perioada nunților.

La fel cum aceste mașini au făcut viața mea mult mai frumoasă și dinamică, vor face și dintr-o zi specială pentru tine, o zi de neuitat. Hobby-ul meu este dorința ta!